Yahoo - Online suport Telefoane Contact Email si Telefon contact
RSS feed
Abonare newsletter
Plata cu card
| | |

Grecia

Vremea in Grecia

Grecia este locul de nastere al democratiei, filosofiei, Jocurilor Olimpice, literaturii, istoriografiei, stiintelor politice, unele dintre cele mai importante principii stiintifice si matematice si al dramaturgiei.Clima este mediteraneeana in sud si in insule, alpina in nord-vest si vest, temperata in zona centrala si nordica. Primavara si toamna sunt anotimpurile perfecte pentru a vizita Grecia, in special in mai, iunie, septembrie si octombrie. Cea mai mare parte din infrastructura turismului intra intr-o lunga hibernare in timpul iernii, in special pe insule. Unele mici insule se inchid complet pentru cateva luni; multe hoteluri, cafenele sezoniere si restaurante se inchid de la sfarsitul lui noiembrie si pana la inceputul lui aprilie; serviciile de ferry-boat si multe autobuze sunt fie diminuate ca numar, fie anulate.
De la mijlocul lunii iunie si pana la sfarsitul lunii august este plin-sezon, pe insule fiind timpul petrecerilor si a distractiilor. De asemenea, este foarte cald - in iulie si august, termometrul inregistrand 40°C la umbra, in aproape orice colt al tarii; plajele sunt aglomerate; sit-urile arheologice sunt pline de grupuri si in multe locuri nu mai gasesti nici un loc de cazare. Din septembrie pana in octombrie conditiile meteorologice raman stabile, dar fluxul de turisti se diminueaza.
Din noiembrie, nesfarsitul cer albastu al verii dispare. Din noiembrie pana in februarie este perioada cea mai umeda a anului si poate fi surprinzator de frig. Cu toate acestea sunt destul de multi turisti care prefera sa viziteze Grecia in aceasta perioada linistita.

Corona Travel - Agentie de turism © 2011
Blog Wordpress Facebook Corona Travel Twitter Corona Travel
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Tel: 0800 86 82 82
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Tel: 021/313 06 09; 0800 08 09 09
Protectia Consumatorilor - A.N.P.C. www.anpc.gov.ro
Numarul licentei de turism: 5882 / 03.12.2010
Polita de asigurare: AT 01344 , valabil: 25.11.2012-24.11.2013
Brevet de turism nr.: 23689 /11.07.2013